fredag, mars 23, 2007

Är det inte alltid det jag har trott?


Brittiska forskare har kommit fram till att barn som är intelligenta ofta väljer heavy metal, om de själv får välja.

Detta känns som en slags bekräftelse för oss som alltid ansetts bakom flötet för att vi gillar ett Iron Maiden riff och en tung Black Sabbath basgång.

Se artikeln i Telegraph här.

// Patric

Etiketter:

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jo det finns ju typ nån slags brutal logik i tunga riff och konsekvent genomförda basgångar....kanske ett tecken på nån slags (upprepning här som i en refräng!) intelligens...eller ibland brist på musikalisk fantasi.Men det skrev jag inte. Lemmy Rules (ibland) Va sa du sa han som hört Motorhead i 20 år...Och en del går ju ut och fiskar och är musikaliskt bakom flötet men pengamässigt tar dom Gesslan....och anses inte vara bakom flötet. Panta Rei - sa dom gamla grekfilosoferna och så lät ett band som spelade flytande på 1970-talet. Men det har som sagt/skrivet var flutit en del vatten mellan såväl broar som förorenade sjöar.
Lazze BloggBrother

11:16 em  
Anonymous Anonym said...

Jorå, tunga riff och vilka musiker de bra hårdrockbanden är. Det glömde jag skriva, apropå tokjournalistik som kopplar ihop en intelligens med en annan. Man får ödmjukt böja sig inför alla de musikaliska innovationer och den skicklighet som de behandlar sina instrument med.
Lasse again in the Spirit of Lemmy-vasaru....

12:15 em  

Skicka en kommentar

<< Home