tisdag, maj 16, 2006

Återföreningar 1: Perssons Pack åter?


Per Persson och hans pack stor högt upp på återföreningslistorna.
Så här skriver Per Skoglund om vår blogg och Perssons Pack i synnerhet:

Hej! jag vet inte om du är rätt person men ändå, tror det är du som skriver i popbloggen? skitbra blogg iaf! Jag har läst att du skrivit ett par gånger om PERSSONS PACK! kul...precis som du sa var det inte bra ett tag för ngt år sedan men nu har killarna hittat tillbaka! Jag såg dem (Per persson och bandet) på tantolunden den 21 April! och jäklar va taggade dom var! Inte mindre än Lars Winnerbäck kom upp på scen under tusen dagar och rev av andra versen (Jakobs hellmans) och för att sedan spela packets "En sång om dig"! Det var verkligen magiskt... 2 av Hovetmusikerna var också med på några låtar! Fullsmockat med folk... Per persson är stor! Synd att inte fler fattat...hoppas han samlar ihop packet igen! I specialboken till Winnerbäcks nya samlingskiva har Lars skrivit bra om Packet!"

Och då har väl Per kommit alldeles rätt. Patric i vår lilla bloggemenskap är en hängiven om än kritisk fan till Persson. Se Patrics lite beska kommentar kring spelningen i somras: Popkommentar 9: Perssons Pack: Kärlek och dynamit

Senast det var Perssontider här handlade det om "Bröllopsbesvär" och Schultz -Stadling (Se Popkommentar 21: 22 april)

Annars kan man ta sig till Perssons egen hemsida och se hur livet lever med hälsingska sångskatters upphovsman Per Persson: http://www.perssonspack.com/

Vi tar oss friheten att publicera bilden från Tantolunden 21 april och tackar Per Skoglund för den.

// Lasse

2 Comments:

Blogger Lassepatric said...

Vi tackar Per för feedback & Lasse för att han skickat detta vidare. Ingen önskar mer än jag att Per Persson skall hitta tillbaka till formen.

// Patric

11:27 fm  
Anonymous Anonym said...

Rackarns vad man saknar Packet. Såg Persson tillsammans med Jakob Hellman för två-tre år sedan på Juldagen eller något i Bollnäs. Ett av de största Live minnen jag har av något band. Persson med sin charmiga wannabe badboy attityd och hela stämmningen runt kvällen. Lyssnade en del på dem under "storhetstiden" men fick en nyfrälsning den juldagen.

7:36 em  

Skicka en kommentar

<< Home