måndag, mars 03, 2008

Popkommentar 49: Whitesnake - Good to be bad


Nätet kan numera vara till en enormt stor välsignelse. Med skivaffärernas försvinnanden så kan det vara svårt att veta vilken av all musik som släpps som man skall köpa & vilken som man skall låta bli. Just detta att kunna förhandslyssna har blivit betydligt svårare.

Något som kanske skivbolaget SPV har insett. Nu har du möjlighet att förhandslyssna på Whitesnakes kommande album här. Dessa gamla hjältar (eller egentligen är det ju bara David Coverdale som är kvar) låter riktigt... riktigt... hmm, det bjduer emot att skriva det när jag skriver om Whitesnake men... de låter riktigt vitala.

Så här bra har det inte låtit sedan 1987 & deras stora hit-skiva. Det låter inte som då, utan snarare bättre. Mindre smörigt, mer hårt & riktigt inbjudande.

Nu var Whitesnake så stora hjälar för mig (som jag skrivit om här förr) i tonåren att jag & mina polare till & med firade David Coverdales födelsedag genom att en hel dag ligga på rummet & lyssna igenom skivorna. Vi struntade i allt annat. David fyllde ju år. Så ta det jag skriver med en nypa salt eller lyssna efter själv.

Albumet släpps den 21 april men redan nu kan du alltså tjuvlyssna.

// Patric

Etiketter:

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

instämmer helt djävla sjuk cd..
trodde inte farbror david kunde göra sån här musik längre!!

6:45 em  
Anonymous Anonym said...

riktigt bra! förväntade inte nåt sådant av david.

12:32 fm  

Skicka en kommentar

<< Home