fredag, april 11, 2008

Festivaldags 1: Sveriges enda(?) folkrockfestival!


Så alla Popbloggenvänner nu är det dags för er att komma till Segmon, en gammal bruksort i Grums kommun, Värmland, i en av Sveriges vackraste folkparker. När? Den 15 - 16 augusti kommer en folkrockfestival att äga rum, äga tid och äga! Helt enkelt: Folk&Rock.
Äntligen släpps alla akustiska instrument loss i en kavalkad av nostalgi,frihet och nyskapande i en gammal bruksmiljö. Eller vad sägs om att få avnjuta: Anders F Rönnblom band Dublin Fair? Möra -Per? Per Persson och vapendragare accordiotionisten, eller på svenska:dragspelaren, Magnus Lindh?(Perssons Pack) den oerhört i engelsk musikpress uppmärksammade Thomas Denver Jonsson?med flera...och inte att förglömma : Granny Kmed poetisk progg som varumärke!
Så notera den 15- 16 augusti i era festivalkalendrar. precis när ni tror att sommaren är slut så lever hoppet om folk och rock vidare i augustimånens sken i den vackra folkparken i Segmon, Grums kommun, Värmland.
Mer info kommer ...LasseMedia@gmail.com ....så får Du veta. Allra först!

Signed by Lasse Ol Folk Rocker
ps. I Segmons Folkets Hus(i parken) debuterade faktiskt ett av Sveriges folkligaste band någonsin 1956....Vilket då? ds

Etiketter:

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Visst bokar du in detta i din kalender. Ta med dig familjen på en festival...?

3:11 em  
Anonymous Anonym said...

Christer Lindén kommer att släppa sin skiva på festivalen. Den heter Svenska sår. En MYCKET intressant artist! Ett hett tips! ;)

12:47 fm  

Skicka en kommentar

<< Home