fredag, juli 10, 2009

Folk&Rock i Segmons Folkets ParkSå kan det gå...lite bloggande här men alltför mycket festivalskapande. Det blir en festival i folkrockens tecken iår igen i lilla Segmon, orten som numer med all rätt kan tituleras Skandinaviens centrum för en folkrockscen. Vi står mitt uppe i förberedelser och siktar in oss på den 13, 14, och 15 augusti.
Folk&Rock blev med de små måtten mätt en hejdundrande publiksuccé förra året. Segmons befolkningsmängd fördubblades . Jag och min sambo Karin Forsling har och tillika projekt/artistansvarig har blivit uppmärksammade och belönade i diverse kultursammanhang, bland annat med Grums kommuns kulturutmärkelse och nu senast nominerade till Årets Leaderprojekt 2008. (Även om vi just nu har årets projekt i tankarna dag som natt).Vi har givetvis varit många som brunnit för idéen och mängder med timmar och engagemang har lagts ned på alltifrån att skapa ny elförsörjning i parken till att som i år bygga en ny serveringsdel!

Kebnekajse, Anders F Rönnblom, BC & The Heartkeys med Janne "Loffe" Carlsson + 25 - 30 andra band/artister kommer att medverka. Tre scener varav två är inomhus.
Nu kommer jag att föröka att blogga loss här också.
Annars följer du käre Popbloggenläsare med på hemsidan: www.folkrock.nu eller varför inte på : myspace.com/folkrocksegmon för att få senaste nytt.
Och det är inte heller fel att skaffa en nostalgidekal...och därigenom bli en supporter:grannykmusic@gmail.com
Blogghälsar Lasse Festivalgeneral

Etiketter: